Dimecres, juliol 17, 2024
ActualitatServeis

BAR-RESTAURANT DE COMA ORIOLA OBERT

Aquest estiu el Bar-Restaurant de Coma Oriola és obert per tal que pugueu gaudir de l’entorn natural de Coma Oriola. Aquest lloc, a més de tenir un paisatge magnífic, és punt i final de la carretera de Coma Oriola ideal pels ciclistes de carretera, és el punt de sortida més proper per assolir el cim de la Tosa a peu i, també, és una de les portes d’entrada al Parc Natural del Cadí-Moixeró per l’itinerari a peu que pots consultar AQUÍ.

TAPES, PLATILLOS, BRASA I ENTREPANS

Al Bar-Restaurant de Coma Oriola, a qualsevol hora, es poden menjar “platillos”, tapes (humus, guacamole, braves, amanides, truites, etc.) i brasa (pollastre, botifarra, entrecot, etc.). Tot plegat amb un variat assortit de refrescos, vins i cerveses. De forma complementària es poden menjar entrepans freds i calents. Per dinar no cal reservar, de tota manera si sou un grup gran podeu fer la reserva als telèfons: 695 36 50 71 o 633 56 71 50.

CALENDARI D’OBERTURA

Calendari: Obert cada dia de la setmana, excepte els dimecres

Horari: De 10 a 16 h (dilluns, dimarts, dijous, divendres i diumenge) i de 10 a 20 h (dissabtes)

ACCÉS:

En vehicle: Des d’Alp es pren la carretera GI-400 que duu al Pla de Masella (base de l’Estació d’Esquí i Muntanya de Masella) i, després, s’agafa el trencall que porta a Coma Oriola per la carretera del mateix nom i que passa per davant dels Apartaments de Masella 1600 m fins a l’Aparcament de Coma Oriola.

A peu: Des del Pla de Masella (1600 m) – Mirador d’Escobairó – Pleta de Das – Coma Oriola (1950 m). Ascensió per dins el bosc d’1 h de durada, a pas lleuger, que té l’al·licient afegit de passar per la torre de guaita d’Escobairó, una mirador amb vistes privilegiades cap a la Tosa, cap a les pistes de Masella i cap a la Cerdanya. Consulteu l’itinerari de Wikiloc clicant AQUÍ.

En bicicleta: Des d’Alp, seguint la mateixa carretera GI-400 per fer en vehicle i la carretera de Coma Oriola i són 11,2 km, amb 780 m de desnivell,  7% de desnivell mitjà i amb un 11% de desnivell màxim. Des de Das, seguint la GI-400, la GI-404 i la carretera de Coma Oriola són 9,6 km, 727 m de desnivell, 7,6% desnivell mitjà i 11,0% de desnivell màxim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *