Dimarts, juliol 16, 2024
Actualitat

ESTACIÓ OBERTA FINS EL 24 D’ABRIL

L’estació de Masella obrirem cada dia de la setmana fins el diumenge, 24 d’abril. No obstant això, si les condicions del temps i de la neu ho permetessin, també s’obriria el dissabte 30 d’abril i el diumenge 1 de maig.

Latosa

Amb aquesta data de tancament ben entrada la primavera i com ja és tradició a Masella us oferirem la temporada més llarga dels Pirineus; i és que amb la data d’obertura el 24 de novembre i el tancament el diumenge vinent, 24 d’abril, haurem obert ininterrompudament amb 5 mesos d’esquí i de surf de neu. I a partir d’aleshores, si la darrera setmana d’abril neva o les temperatures són favorables per una bona conservació del mantell nival, també obrirem el darrer cap de setmana d’abril.Isards

Ara iniciem la segona quinzena d’abril amb bones condicions a pistes. Mantenim tot el desnivell esquiable obert, des del Pla de Masella-1600 m fins a la Tosa-2535 m, i tots els eixos bàsics de l’estació oberts. La neu és de qualitat primavera, la típica d’aquesta època de l’any que es caracteritza per estar endurida a primeres hores del matí amb una transformació a neu més humida amb el pas de les hores. L’horari d’obertura de les instal·lacions és de 9 a 15,00 h (Feiners) i 9 a 15,30 h (Festius).